FAQ


-Is de behandeling schadelijk voor het haar?
Nee de behandeling is zeker niet schadelijk voor het haar. Het product dat het haar glad en stijl maakt bevat keratine, een natuurlijk ingrediënt wat onder andere ook in je nagels en eigen haar zit. Daarnaast zitten er tarwe-extracten in het product. Dit zorgt een voedende werking. In bijvoorbeeld China en Griekenland wassen ze het haar met bier, omdat de tarwe zorgt voor een gezonde en gladde structuur.
-Kan zwaar kroezend of beschadigd haar ook echt stijl worden?
Ja ook zwaar kroezend of beschadigd haar kan ook glad en stijl worden. Dit vergt wel enig geduld omdat een behandeling niet volstaat. De eerste behandeling is om het haar te voeden en te herstellen, vervolgens zal gedurende de 2e behandeling het daadwerkelijke product worden toegepast. Indien nodig kun je daarna nogmaals terug komen.
-Hoe lang blijft het haar glad en stijl?
Het haar blijft 6 tot 8 maanden glad en stijl. Het is wel vereist om de shampoo en masker Samira Secret te gebruiken wil je het 6 tot 8 maanden behouden. Het serum van Samira’s Secret verzorgt het haar en kan de duur van de gladde en steile structuur van het haar verlengen.
-Hoe kan het dat je uitgroei wegblijft in de eerste maand?
Door dat het prodcut 72 uur in je haar blijft dringt het door tot de haarwortel. Hierdoor blijft het gedurende de eerste maand de uitgroei weg en groeien de eerste millimeters stijl terug.
-Wat mag ik de eerste 72 uur na de behandeling niet doen met mijn haar?
Ten eerste mag het haar absoluut niet nat worden. Je mag niets in het haar doen of op je hoofd zetten dus geen speldjes geen elastiekjes geen zonnebril of haarband. Niets waardoor je een knik kan krijgen. Je mag het haar gedurende 3 dagen wel stijlen met een stijltang, want Samira Secret Hair treatment zit nog in het haar maar kijk uit voor afdruk van de stijltang. Na 3 dagen kun je het haar wassen met Samira’s Secret Shampoo en vervolgens alleen droog föhnen.
-Hoe vaak mag ik mijn haar wassen?
2x per week is voldoende, maar alleen met Samira’s Secret Shampoo.
-Mag ik mijn haar verven na de behandeling?
Hethaar verven is geen probleem.