Hair Treatment


Samira’s Secret Hair treatment
Samira’s Secret Hair treatment is een geavanceerd proces dat het haar in het geheel veranderd. De behandeling is gebaseerd op keratine. Dit zorgt voor bijzonder glad en stijl haar zonder het te beschadigen of te veranderen van de textuur. De behandeling kan in principe worden toegepast op alle soorten haar, onbehandeld en behandeld haar (zoals gekleurd, gepermanent, relaxed en gebleekt haar). Indien je haar behandeld is, meldt dit altijd bij het maken van de afspraak.

De behandeling
De duur van de behandeling afhankelijk van de dikte en lengte van het haar. Nadat het product is toegepast, wordt het afgesloten met een steiltang op 230 ºC. Dit zorgt ervoor dat vocht het behandelde haar niet meer kan beïnvloeden. Daarnaast heeft het een hydraterende werking en zorgt voor een glanzende afwerking. De resultaten zijn direct zichtbaar nadat de de behandeling is afgerond, het haar ziet er gezond en jeugdig uit.

Na de behandeling in de salon, mag het haar 72 uur niet gewassen worden. Dit zorgt er voor dat het haar de keratine kan opnemen en resulteert in gezond en glad haar. Ook het haar opsteken/vastzetten met een clip of haarelastiek wordt sterk afgeraden. Een zonnebril in het haar kan ook voor ongewenst resultaat zorgen.

Onderhoud
Na de keratine behandeling is het een kwestie van het haar onderhouden met Samira’ Secret Shampoo, Masker en af en toe het Serum. De hoeveelheid tijd die nodig is om het haar in model te brengen zal aanzienlijk afnemen. Het haar ziet er keer op keer stralend uit na het wassen met de shampoo en droog föhnen.

Wanneer je het behandelde haar goed onderhoud met de bijbehorende shampoo en masker, blijft het haar 6 tot 8 maanden glad en stijl. Een goed onderhoud is een vereiste, echter kost dit niet meer moeite dan bij onbehandeld haar. Immers iedereen wast het haar regelmatig. De bijbehorende shampoo, masker en serum zijn verkrijgbaar in de salon.

Tevreden klanten
De klanten van Samira’s Secret Hair Treatment gaan allemaal tevreden naar huis. Samira’s Secret biedt een tevredenheids garantie. Klik hier voor meer informatie.