Wash Out Treatment

Samira's Secret Wash Out treatment


Samira’s Secret biedt een vernieuwde keratine behandeling: Samira’s Secret Wash Out Treatment.
De direct uitwasbare keratine behandeling geeft het haar de natuurlijke glans en flexibiliteit terug, zonder het gebruik van formaldehyde. Het haar zal er gezonder uitzien en voelen, en u zult uw haar gemakkelijker in model kunnen brengen. Deze unieke keratinebehandeling is met name geschikt voor fijn haar, wat beschadigd, droog, pluizig of poreus is. Het haar zal een flinke ‘health boost’ krijgen.

Samira’s Secret Wash Out treatment

  • Samira’s Secret Wash Out treatment is een uitwasbare behandeling! De keratine heeft geen 48-72 uur inwerktijd nodig, maar slechts 60-120 minuten. De behandeling is klaar zodra u de salon verlaat. U kunt dus direct na de behandeling, stylingsproducten gebruiken, uw haar wassen etc.
  • Maandenlang zichtbaar en voelbaar gezonder, glanzend en pluisvrij haar
  • Gezonder haar, maar met behoud van krullen? Of juist wat stijler haar? Het kan allebei met Samira’s Secret Wash Out treatment
  • De Keratine behandeling is geen relaxer of straightener en beschadigd het haar niet, maar herstelt het juist
  • Samira’s Secret is formaldehyde vrij
  • Samira’s Secret heeft een aangename fruitige geur, dus niet de gebruikelijke sterke geur van keratine.

Unieke samenstelling: Samira’s Secret
Samira’s Secret Wash Out treatment onderscheidt zich op verschillende manieren van andere keratine producten. Samira’s Secret Wash Out treatment is een exclusieve formule van aminozuren, pure keratine en natuurlijke fruitextracten die snel in het haar trekken, het haar intensief verzorgen, verzachten, glans geven en een beschermende werking geven. Fruitextracten uit de Amazone en pure keratine helen en herstellen het haar, terwijl de aminozuren pluis aanpakken en zelfs het meest weerbarstige haar gladder en makkelijker handelbaar maken. Samira’s Secret Wash Out treatment versterkt het haar en maakt het krulpatroon grover, het creëert zachtheid en een gezonde glans.

Wash out
De intensieve formule Samira’s Secret Wash Out treatment heeft geen 48-72 uur inwerktijd nodig, maar slechts 60 tot 120 -minuten. U kunt uw haar na de behandeling direct in model (laten) brengen. En u kunt direct na de behandeling met uw haar doen wat u wilt; een paardenstaart, een clip of een zonnebril in je haar – geen probleem met Samira’s Secret Wash Out treatment.

Gladder haar, maar geen relaxer
Net als de originele keratinebehandeling van Samira’s Secret is de Wash Out treatment een herstellende, intensief verzorgende behandeling die het haar weer terug in conditie brengt. De keratine behandelingen van Samira’s Secret zijn geen straighners of relaxers en het haar zal dus volledig glad worden op natuurlijke basis. Deze behandeling verbreekt namelijk niet de bindingen in de haarschacht zoals straighteners doen. Net zoals u van de orginele Samira’s Secret hair treatment kunt verwachten, is het haar makkelijker handelbaar, glanzender en het belangrijkste: GEZONDER!

Krullen?
Wanneer u sterk krullend haar heeft, zullen de krullen grover worden en bij haar met een lichte slag, zal deze slag lichter worden, of helemaal stijl dat ligt aan de inwerkingstijd en uw wens. Het is belangrijk om dit vooraf met de styliste te bespreken.

Maandenlang resultaat
Bij goede verzorging van uw haar met de aftercare producten van Samira’s Secret en afhankelijk van uw haartype, heeft u naar verwachting circa 5 maanden (of langer tot wel 6 maanden, afhankelijk van het oorspronkelijke haartype) plezier van de behandeling. Het resultaat blijft voelbaar en zichtbaar.

Samira’s Secret biedt naast de keratinebehandeling, een lijn met aftercare producten. De producten zijn verkrijgbaar in de salon. Deze producten bevatten allemaal keratine. Het gebruik van deze aftercare producten zal de levensduur van de keratinebehandeling aanzienlijk verlengen en deze producten kunnen onafhankelijk van de keratine behandeling gebruikt worden.

Hoe werkt de behandeling van Samira’s Secret?
U kunt voor de unieke Samira’s Secret Wash Out treatment een afspraak maken.
De duur van de behandeling afhankelijk van de dikte en lengte van het haar. Gedurende de behandeling wordt het haar gewassen, gedroogd, dient de Wash Out in te trekken en wordt het haar verzorgd. De behandeling wordt zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Omdat ieder haartype anders is en het lastig is om zonder persoonlijke beoordeling in te schatten, dient u vooraf rekening te houden met de maximale behandelingstijd.

Let op:
Samira’s Secret Wash Out treatement is met name geschikt voor fijn haar met krullen, slag of stijl. De haarstyliste zal uw haar bij aanvang van de afspraak beoordelen. Indien zij van mening is dat Samira’s Secret Wash Out treatment niet geschikt is voor uw haartype, zal zij dit vooraf bekend maken.