Skincare


Nieuw bij Samira’s Secret: Samira’s Secret Skincare! Samira’s Secret biedt je nu de Herbal A-Peel behandeling van Alex Cosmetic, voor een frisse, vernieuwde en jonger uitziende huid. 

Wat is Herbal A-Peel

Herbal A-Peel is een biologische methode voor het vernieuwen van de buitenste huidlaag in slechts 5 dagen. In tegenstelling tot andere peeling methode, is Herbal A-Peel volledig vrij van chemische of synthetische toevoegingen en bevat alleen pure, natuurlijke plantaardige ingrediënten. De speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten hoeven zelfs geen handschoenen te dragen tijdens het aanbrengen en de kruiden zal niet leiden tot een negatieve reactie als het onbedoeld in contact komen met de ogen van de klant. Dat alleen al heeft klanten het verschil laten zien in vergelijking met andere peeling methoden en hen het vertrouwen gegeven om met een gerust hart de behandeling te ondergaan.

De behandeling

Herbal A- Peel is een speciale 5-daagse behandeling die wordt uitgevoerd door schoonheidsspecialiste getraind en gecertificeerd in de Alex Cosmetische Herbal A – Peel methode . De behandeling bestaat uit de 1e dag kruiden peeling massage , 3 dagen home care producten gebruiken (verfrissen , hydrateren en beschermen) en de 5e dag verplichte follow-up behandeling. Een speciale massage met kruiden , gevolgd door speciale producten voor thuis verzorging en follow-up behandeling , verbetert het uiterlijk van de huid in slechts een paar dagen .

Tijdens de behandeling wordt uw huid gemasseerd met het kruidenmengsel . De dagen er na gebruik je de hoe care prodcuten. De vijfde dag is  vernieuwing van de buitenste laag gereed en moet een follow-up behandeling  plaatsvinden. Bij deze afsluitende behandeling worden de laatste restjes oude huid verwijderd en wordt de huid gemasseerd met passende producten rijk aan voedende en herstellende eigenschappen om de nieuwe jongere huid de beschermen en te behouden.

 

Hoe werk het?

Alex Cosmetische Herbal Peel Masker wordt gemasseerd in de huid waar de kruiden micro-deeltjes voorzichtig de buitenste lagen van de huid poetsen. De speciale kruiden massage techniek helpt de bloedcirculatie verhogen, terwijl andere bestanddelen van de kruiden worden ingebed in de huid waar ze actief blijven voor twee dagen en daar plantaardige hormonen, vitamines en enzymen  vrijgeven wat zorgt voor de huidvernieuwing. Binnen drie tot vier dagen, zal de bovenste lagen van de opperhuid loslaten. De huidvernieuwing wordt veroorzaakt door een sterk gestimuleerde bloedsomloop en metabolische procedures van de huid waardoor weer nieuwe cellen ontkiemen. De zuurstof opname van huidcellen wordt sterk verbeterd.

Het resultaat: een betere, een frisser, gladder en verjongde uitstraling. Overtuigd? Maak een afspraak via het contactformulier.

 

Herbal A-Peel is bewezen effectief bij de volgende huidproblemen:

  • slecht gevoede, vermoeide huid
  • grote poriën
  • vette huid, huid met onzuiverheden
  • verschillende vormen van acne
  • littekens, veroorzaakt door acne, ongevallen, brandwonden en chirurgie
  • tekenen van voortijdige veroudering,
  • rimpels en verslapping gezichtscontouren
  • zon beschadigde huid
  • oneffen huid, sommige vormen van hyperpigmentatie
  • cellulitis en striae

 

5days